Menu

Protest în București și în peste 40 de țări. Ce se solicită !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_starea_de_libertate_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Bună ziua,

Vă înaintez comunicatul oficial al grupului civic Starea de Libertate în legătură cu protestul organizat Sâmbătă, 20 Martie a.c. în Piața Universității din Capitală, începând cu ora 15:00.

Profităm de această ocazie pentru a vă informa cu privire la scopul protestului, programul acestuia și totodată de a vă invita să participați la protest pentru o corectă informare a cititorilor dumneavoastră.

Vă stau la dispoziție cu informații suplimentare la numărul 0721639269.

Toate cele bune,

Din partea grupului Starea de Libertate,

Răzvan Vastea

ROMÂNIA CERE RESTAURAREA STĂRII DE LIBERTATE! Pe 20 martie este ziua protestelor mondiale împotriva restricțiilor pandemice.

Acest lucru este o premieră istorică, fiind pentru prima oară când un protest se organizează simultan în peste 40 de țări ale lumii. România participă și ea la această mișcare prin Grupul Civic Starea de Libertate care organizează în București, sâmbătă 20 martie 2021, de la orele 15:00, un miting autorizat, la fântâna de la Facultatea de Arhitectură din Piața Univerității. De acolo se va merge spre parcul Izvor, pentru mitingul final.

Este un protest pașnic. Starea de alertă a devenit, în mod ilegal, stare permanentă. La adăpostul ei se desfășoară afaceri uriașe în vreme ce drepturile și libertăţile cetăţenești sunt călcate în picioare iar HoReCa, ce a mai rămas din economie și micii producători sunt aduși în stare de faliment.

Pentru ambele evenimente (Universitate - Izvor) Starea de Libertate are avizele de la Primăria Capitalei.

DE CE L-AM ORGANIZAT ȘI DE CE IEȘIM LA PROTEST: · Împotriva obligativității vaccinării și a manipulării consimțământului în legătură cu vaccinarea. Obligativitatea poate îmbrăca forme indirecte: condiționări la locul de muncă, la școală, la accesul în diverse insitutuții sau la diferite evenimente; · Împotriva oricărei discriminări bazate pe vaccinare sau pe purtarea măștii; · Împotriva purtării măștii la școală de către copii, mai ales în timpul orelor de sport; · Împotriva restricțiilor impuse de prelungirea continuuă și neconstituțională a stării de alertă. Ne vedem în Starea de Libertate in Piata Universității!

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN