Menu

Gata cu scandalul, să rămână director dl Cotimanis !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cotimanis_director.jpg

 

 

 

 

 

Un val de susținere pentru maestrul Bebe Cotimanis s-a ridicat în România. Actori, ziariști, oameni politici, oameni de pe stradă, toți doresc ca directorul interimar al Teatrului Al Davila din Pitești să își continue mandatul.

Însuși dl Cotimanis a mers la o întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Argeș pentru a explica faptul că, deși nu are nevoie de funcție, ar dori să o păstreze.

Situația îmi aduce aminte de frumoasele vremuri de la începutul anilor 90 când oamenii muncii votau directorii. Asta era democrația !

Acum, ideea de bază poate fi formulată astfel: ”În ce roluri au jucat până acum Mînzînă și Bughiu de își permit să pună în discuție prelungirea interimatului marelui artist ?”

Să se eternizeze interimatul !

Aș merge mai departe și propun ca Teatrul Al Davila să își declare independența față de Consiliul Județean Argeș. Asta da lovitură de teatru, ar fi știre în prime time:

Astăzi, printr-o proclamație, actorii, regizorii, recuziterii, mașiniștii, croitorii și restul personalului au declarat Teatrul Al Davila din Pitești republică independentă.

Ard de dorință estetică să îl văd pe maestrul Cotimanis în rolul lui Candiano Popescu.

Pe scurt, dramoleta cu scrisori de susținere și un director interimar care ar pleca oricând dar amenință cu șederea s-ar putea juca cu casa închisă.

Maestrul Cotimanis lasă de înțeles că, după ce a jucat într-o peliculă regizată de Costa Gavras, are tot dreptul la un rol de director în filmul președintelui Ion Mînzînă.

Cortina !

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK