Menu

”Raed Arafat condamnat la moarte în țara lui”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_arafat_dosar.jpg

 

 

 

 

 

Raed Arafat (n. 24 mai 1964, Damasc, Siria) este un medic român de origine arabo-palestiniană, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. A crescut în Nablus, Cisiordania, iar la vârsta de 16 ani (în 1981) a emigrat în România, pentru a studia medicina. În septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă.

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat, miercuri seara, la protestul de la Arcul de Triumf, că Raed Arafat, secretar de stat în MAI și fost ministru al Sănătății, ar fi ”condamnat la moarte în țara sa”. Șoșoacă nu a precizat despre ce țară este vorba și nici despre ce faptă ar fi comis Arafat, cetățean român.

”De ce nu se duce Raed Arafat în țara lui, unde este condamnat la moarte? El nu a ieșit niciodată să dezmintă, au fost și emisiuni la principalele televiziuni.”, a spus Diana Șoșoacă la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Este, desigur, o afirmație marca Șoșoacă.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK