Menu

Elena Lasconi jignită în termeni ordinari. Revedeți un interviu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_lasconi_elena.jpg

 

 

 

 

 

A apărut pe DCNews un material în care primărița de Câmpulung - Muscel Elena Lasconi e critica dur, practic, anulată. La un moment dat, limbajul devine de-a dreptul mizarabil.

”Elena Lasconi pare că uită că a fost aleasă primar, nu polițist. Așteptăm să vedem când lasă deoparte imaginea și trece la treabă. Să ne arate și când, respectiv cum dezvoltă orașul, nu doar când face pe lăcătușul sau polițistul. Pentru schimbat yale și verificat angajații, poate Elena Lasconei găsește vreun om care să se ocupe de asta. Dar până una alta, dacă tot nu are idei productive și aducătoare de venituri/slujbe/prosperitate pentru oamenii care au votat-o, primarul USR-PLUS face doar treaba mare și o prezintă cu fundiță ca pe o realizare excepțională”.

Nu mă bag în răfuielile din Câmpulung în care este atrasă presa centrală, dar după un interviu cu dna Lasconi am observat cu totul altceva decât (ne)semnatarul articolului din DC News.

Primărița are proiecte în derulare, dar se știe că birocrația este uriașă și rezultatele nu se văd instantaneu. Mai mult, dna Lasconi pare extrem de creativă, are idei moderne de promovare a localității.

Trimiterea pe care o face articolul denigrator la USR – PLUS este, formal, corectă, dar în interviu Elena Lasconi se declară creștină, se delimitează de progresism, susține valori tradiționale, prețuiește istoria, așadar pare exact opusul mentalității USR -PLUS la nivel de ideologie.

În fine, nu vreau să o apăr eu pe dna Lasconi, are cine să o facă, dar poate vedeți aici interviul (G. Smeoreanu)

 

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK