Menu

Supărat pe PSD

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

 

Văzând ce se întâmplă cu bugetul, prind momentul să spun că sunt supărat pe PSD. Eram supărat și înainte dar nu puteam să o zic fiindcă nu aș fi fost înțeles.

PSD trebuia să facă totul pentru a câștiga alegerile la o diferență mai mare decât a făcut-o, în așa fel încât să asigure o guvernare social – democrată. Este la mintea cocoșului, cum se zice, că într-o situația grea pentru populație, când pandemia încă nu dă semne de remisiune, este nevoie de un guvern de stânga, care să protejeze populația. Dreapta își poate intra în drepturi atunci când totul merge bine și economia, pe ansamblu, are nevoie de măsuri liberale.

Acum, populația și nu economia ca sistem era prioritatea principală.

De aceea sunt supărat pe PSD. Dacă ar fi avut o abordare mai puțin birocratică, mai altruistă, mai generoasă, oamenii lui Marcel Ciolacu ar fi putut câștiga alegerile mai bine decât au făcut-o sub conducerea lui Liviu Dragnea. Pandemia a scos la lumină incompetența și hoția celor care au guvernat în 2020, dependența lor de sponsorii care i-au susținut, respectiv capitalul multinațional. Ce condiții mai favorabile putea să își dorească PSD pentru a câștiga alegerile zdrobitor ?

Pentru a mă face înțeles, folosesc câteva cifre, din păcate mai vechi, din 2018.

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK