Menu

AUR greșește din nou, din lipsă de experiență

f_350_200_16777215_00_images_banner1_aur.jpg

 

 

 

 

 

 

Alianța pentru Unirea Românilor anunță că nu va lua subvenția de la buget pentru partidele parlamentare și că va iniția o lege „prin care să fie oprit acest jaf din banii publici”.

”Noi, Alianța pentru Unirea Românilor, suntem sigurii care nu vor lua acești bani pentru partid. În plus, în perioada imediat următoare, vom iniția o lege prin care să fie oprit acest jaf din banii publici”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Alianței pentru Unirea Românilor.

La prima vedere, atitudinea AUR pare excepțională fiindcă protejează banul public. Adevărul este însă că acești bani din subvenție au stopat în proporție de 99% ”cotizațiile” pe sub mână pentru campaniile electorale prin care ”clienții” sprijineau un partid sau chiar mai multe.

Acum, totul este clar, transparent.

Probabil că legea pe care AUR vrea să o proiecteze are în vedere cotizații la vedere, precum în SUA. De văzut dacă aceste practici, transplantate în spațiul românesc, nu vor încuraja corupția.

Deocamdată, producătorii angrenați în campaniile electorale – agenții de publicitate, presă etc – au ieșit dintr-un circuit malefic al banilor negri.

AUR ar face bine să consulte factorii implicați înainte de a veni cu propuneri rupte de realitate.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK