Menu

În ultimele 24 de ore, 3 decese incredibile

f_350_200_16777215_00_images_banner1_candela.jpg

 

 

 

 

 

 

I. Directorul Societăţii de Gospodărire Comunală Arad, Tiberiu Ciul, în vârstă de 40 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o perioadă de mai bine de două săptămâni în care a fost tratat pentru COVID-19 în spital, el nefiind înregistrat cu afecţiuni cronice.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au declarat duminică, pentru AGERPRES, că Tiberiu Ciul a fost internat în 24 decembrie, după ce a fost confirmat infectat cu SARS-CoV-2 şi a dezvoltat simptomatologie asociată COVID-19.

 

II. Vlad Vlăsceanu, fondatorul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn) a murit la numai 42 de ani! Director general al firmei Ad Media Consulta Cotești, a suferit un infarct la locuința părinților săi.

În cursul zilei de joi, el a venit cu familia la Focșani, la părinții săi, pentru a petrece împreună de ziua unuia dintre cei trei copii ai săi. Noapte s-a simțit rău, iar familia a solicitat sprijinul ambulanței. Cadrele medicale nu au mai avut, însă, cum să-l salveze, fiind nevoite să declare decesul.

 

III. Victor Țăruș, un mare prezentator din Romania, Pescarul Hoinar de la TVR , a pierdut lupta cu noul virus si s-a stins din viata.

Vestea decesului a fost data de Dan Pavaloiu, colaborator si prieten al lui Victor Tarus.

"Mi-ai spus mereu ca ai fi vrut sa faci mai multe pentru natura salbatica a Romaniei. Ce nu ai reusit tu, o sa incercam sa facem noi! Adio Victore..."

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK