Menu

AUR greșește grav față de mulți primari

f_350_200_16777215_00_images_banner1_simion_georgeaur_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Printre multele luări de poziție patriotice și întemeiate obiectiv, printre care necesitatea apărării pădurilor și a tuturor avuțiilor naționale, alături de alte puncte de vedere realiste cum ar fi redeschiderea școlilor, AUR se lansează și în teorii populiste de ți-e mai mare dragul.

Există la nivelul opiniei publice ideea că mandatele primarilor ar trebui limitate la doar două legislaturi, pe motiv că altminteri oamenii intră în combinații, încep să fure sau pur și simplu își termină benzina.

Ideea e superficială deoarece majoritarea primarilor cu adevărat mari au avut multe mandate. Când un proiect cu bani europeni are vreo doi ani până la aprobare și alți mulți ani până la finalizare, să limitezi mandatele poate fi o măsură extrem de nocivă. Apoi, cei buni, gospodarii adevărați s-ar gândi de două ori dacă merită să își fractureze cariera pentru două mandate.

Una peste alta, AUR cred că trebuie să se ferească de populismul resuflat și să renunțe la ideea exprimată vineri seara de co-președintele George Simion cu privire la limitarea mandatelor primarilor.

Mai ales că aici apare și o problemă de constituționalitate.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK