Menu

Dacă vom tăcea toți, ne merităm soarta

f_350_200_16777215_00_images_banner1_trump_zuckerberg_1.jpg

 

 

 

 

 

Mark Zuckerberg a anunțat că blochează conturile de Facebook și Instagram ale lui Donald Trump.

Intrăm într-o nouă epocă, în care un particular neales de nimeni îl scoate din spațiul public pe președintele ales și încă în exercițiu al celei mai puternice țări de pe planetă.

Această situație este un semnal destul de clar cu privire la viitor: privați puternici se vor opune președinților și guvernelor. Deocamdată, este vorba despre rețelele mondiale de socializare, data viitoare vom putea vorbi despre decizii cu privire la apă, aer, hrană, medicamente.

Fiindcă așa sună decizia amintită mai sus, dacă dl Zuckerberg ar fi inventatorul aerului pe planetă (după ce atmosfera va fi distrusă) l-ar lăsa fără aer pe Donald Trump.

Cam în acest fel va funcționa concentarea puterii la nivel mondial în mâna câtorva corporații, spre asta ne îndreaptă, în nebunia lor, progresiștii și mondialiștii.

Nu am prea văzut reacții, doar preşedintele Mexicului Andrés Manuel López Obrador a avut reacție. „Ceea ce nu mi-a plăcut ieri în povestea cu Capitoliul” este că „nu-mi place cenzura”, a declarat Lopez Obrador. „Nu-mi place ca cineva să fie cenzurat şi să i se ia dreptul de a trimite un mesaj pe Twitter sau pe Facebook”, a adăugat el.

Este Donald Trump criminal în serie, pedofil, terorist ? Are drepturile cetățenești restrânse de o instanță ? Dacă nu, dacă este un om liber, unul votat de poporul său, este total nedemocratic ca un privat să decidă, de unul singur, în ce măsură alesul de acum 4 ani al Americii are sau nu dreptul să se exprime într-o rețea socială mondială, agreată de guvernele țărilor lumii.

Suntem, evident, prea mici pentru un război atât de mare, dar dată vom tăcea toți, ne merităm, peste puțină vreme, soarta.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK