Menu

Premiile Criterii Naționale pentru anul 2020 / Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_psd_ag_echipa.jpg

 

 

 

 

 

 

Premiul de Excelență : Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

Omul politic al anului, în Argeș: Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Omul anului în comunicare: Simona Bucura – Oprescu, deputat, secretar general al PSD Argeș.

Locul I

Ex aequo, pentru prof.dr. Ovidiu Puiu, senator PSD/ dr. Remus Gabriel Mihalcea, deputat PSD.

Locul II

Nicolae Georgescu, deputat PSD.

Locul III

Daniel Constantin, deputat PNL.

Ziaristul anului 2020

Tv: Marilena Barață

Ziare: Dan Marius Donoiu, Ziarul de Argeș.

Dezamăgirile anului

Ex aequo, pentru Emanuel Soare și Sorin Apostoliceanu

Câteva considerații

Aceste premii sunt acordate în baza sistemului de valori promovate de Criterii Naționale și reflectate în sute de articole pe parcursul anului 2020.

Cristian Gentea a plecat din domeniul fizicii nucleare, a realizat o campanie exclusiv pozitivă, a comunicat online perfect și a câștigat alegerile pentru Primăria Pitești. A devenit președintele Asociației Naționale a Primarilor social – democrați.

Ion Mînzînă a câștigat funcția de președinte al PSD Argeș, apoi a condus echipa partidului în cele două campanii electorale, câștigând președinția Consiliului Județean, făcând majoritate și reușind să îi impună ca vicepreședinți pe Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu.

Simona Bucura – Oprescu a avut, de departe, cel mai bun discurs politic, oferind cele mai credibile mesaje. Se spune că a fost sufletul campaniilor electorale ale PSD Argeș, având simț strategic și o capacitate de muncă uimitoare.

Atât Ovidiu Puiu, cât și Remus Mihalcea sunt personalități marcante care au intrat în politică și au performat imediat. Cei doi reprezintă doleanța opiniei publice a a vedea specialiști în Parlament.

Deputatul Nicolae Georgescu a fost atât de prezent în mediul online și atât de percutant încât colegii îi datorează o bună parte a succesului colectiv.

Deputatul liberal Daniel Constantin a avut acel discurs consistent și lipsit de agresivitate care, în genere, lipsește oamenilor lui Adrian Miuțescu.

Sunt mai mulți ziariști ale căror articole și emisiuni le-am apreciat mult pe parcursul acestui an. Remarcăm însă articolele niciodată formale sau plictisitoare ale lui Dan Marius Donoiu.

În audiovizual, se detașează Marilena Barață prin echilibrul și capacitatea uriașă de muncă prin care își conduce emisiunea de la Curier TV.

Despre dezamăgiri nu spunem nimic în plus, doar facem precizarea că sunt mai multe decât am dorit să consemnăm.

Echipa Criterii Naționale

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN