Menu

Mesaj senzațional de încurajare de la judecătoarea Dana Gîrbovan. ”Nu vă temeți!”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_girbovan_2221.jpg

 

 

 

 

 

Când mulți români se simt descurajați și abandonați în fața pandemiei și a sărăciei, când ne punem problema salvării neamului românesc de la risipire și uitare, judecătoarea Dana Gîrbovan, în spiritul învățăturilor Mântuitorului, transmite un minunat mesaj de încredere și speranță.

Nu vă temeți!

"Nu vă temeți. Căci, iată, vă binevestesc vouă bucurie mare, care va fi pentru tot poporul. Că vi s-a născut azi Mântuitor, Care este Cristos Domnul" (Luca 2, 10-11).

Nu vă temeți! Este cuvântul pe care Dumnezeu ori trimișii Săi îl adresează atunci când intră în interacțiune cu omul.

Este cuvântul cu care Isus și-a încurajat discipolii, spunându-le "Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia" (Luca 12, 32).

Este cuvântul pe care Dumnezeu i l-a adresat lui Pavel, spunându-i: "Nu te teme, ci vorbește şi nu tăcea" (Fapte 18, 9).

Este cuvântul cu care Pavel se adresează creștinilor din Roma, spunându-le: "Pentru că n-aţi primit un duh al robiei, pentru a trai in temere din nou, ci aţi primit Spiritul înfierii, princare strigăm: Avva! Părinte!" (Romani 8, 15).

Aceasta lipsă de teamă, față de ce le-ar putea face oamenii, i-a făcut pe creștini, în decursul secolelor, să stea drept și să nu-și întoarcă fața de la nedreptate, ci sa vorbească despre vestea cea bună, dreptate, speranță, lumină, adevăr.

În aceste timpuri, în care suntem asaltați de peste tot cu mesaje de teamă, de amenințare, de pierdere a drepturilor și libertăților, mesajul Scripturii e mai actual decât oricând: Nu vă temeți!

Nu vă temeți! Oricât ar fi de negre vremurile, Lumina venită în lume prin Isus va împrăștia întunericul lumii.

"Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut mărirea Lui, mărire ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr."- Ioan 1, 14

Bucuria nașterii lui Isus și a venirii Sale între noi să alunge teama și să ne umple sufletele de speranță, bucurie și lumină!

Crăciun binecuvântat tuturor!

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK