Menu

Daniel Constantin și-a băut cafeaua și a stat de vorbă despre România cu marele Billy Zane

f_350_200_16777215_00_images_banner1_constantin_daniel_titanic_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Aflat în plină campanie electorală, deputatul Daniel Constantin, locul 2 pe listă la PNL Argeș, pentru Camera Deputaților, a petrecut momente frumoase alături de celebrul actor Billy Zane.

”Sunt încântat să îi urez un călduros bun venit în țara noastră lui Billy Zane, actorul care l-a jucat extraordinar pe Caledon Hockley în #Titanic. Recunosc că a fost o gură de aer proaspăt pentru mine, în toată nebunia campaniei, și nu aș fi putut să aleg mai bine a-mi petrece timpul.

Am avut o întrevedere minunată, am discutat foarte multe lucruri, printre care cât de impresionat este de frumusețile și arhitectura țării noastre, de pasiunea și talentul muncitorilor români, dar și de eforturile autorităților și cetățenilor în depășirea efectelor pandemiei de covid.

Venirea domnului Zane în #România este încă o dovadă că țara noastră a devenit în timp o importantă destinație de filmări pentru industria filmului străin, mai ales datorită peisajelor superbe pe care aceasta ni le oferă.

A fost o plăcere să-i urez bun venit în România și îmi doresc să putem să ne întâlnim și pe viitor, în vremuri mai bune decât acestea,” a scris Daniel Constantin pe Facebook.

 

Realizat de SC Smeoreanu Publicitate SRL, la comanda PNL, Organizația Județeană Argeș, cod de identificare mandatar financiar 11200025

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK