Menu

Bombă ! Notele de la facultate ale ”marelui economist” Virgil Pîrvulescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirculescu_claymoore.jpg

 

 

 

 

 

 

Am primit în format electronic, de la o sursă anonimă, un document care atestă pregătirea universitară a dlui Virgil Pîrvulescu.

Sursa precizează că dorește ca unele rezultate școlare ale dlui Pîrvulescu să fie făcute publice deoarece omul a deținut și deține funcții importante în statul român și în comunitatea din Rm. Vâlcea, făcând o serie de afirmații cu caracter economic în baza cărora a fost votat.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_note.jpg

Considerăm și noi că asemenea date sunt de interes public fiindcă nu vizează persoana privată a lui Pîrvulescu, ci pregătirea sa profesională ca persoană publică, având, printre altele, funcția de secretar de stat, de șef al Finanțelor Publice Vâlcea, iar acum de viceprimar.

Precizăm că nu punem la îndoială legalitatea rezultatelor obținute, ci calitatea lor, publicul având dreptul să știe ce performanțe universitare a avut persoana în cauză.(Click pe poze!)

Să spicuim din notele obținute de Virgil Pîrvulescu în anul I:

Economie politică...............5/  Economie mondială............5 / Matematici în economie.....5 / Statistică economică............5

De remarcat că la disciplina Finanțe Publice, din anul III de studii, Virgil Pîrvulescu obține tot nota 5.

De altfel, media generală la absolvire este de 6,80.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_note_2.jpg

Credem că nu mai este de demnitatea noastră să comentăm rezultatele acestui ”student strălucit” din care a reieșit, peste ani, un șef la ANAF, un secretar de stat și un politician.

Cam jenant.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN