Menu

Pîrvulescu și ai lui, o catastrofă istorică

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_dezvoltare.jpg

 

 

 

 

 

Văzând că nu îl pot învinge la vot și făcându-și socoteala că vor pierde alegerile în fața lui Gutău și în 2024 și în 2028, cei din spatele lui Pîrvulescu i-au scris liberalului un scenariu al hărțuirii permanente.

Există un ”spate” al hărțuitorului Pîrvulescu pe care îl conștientizăm puțin spre deloc, atât noi, cât și Mircia Gutău.

Când am aflat, în urmă cu un an, că primarul i-a dat în judecată pe toți cei din ”statul pralelel” care l-au condamnat pe nedrept, cerându-le 11 milioane de euro despăgubiri, m-am întrebat și l-am întrebat dacă nu va fi o țintă.

Cred, în acest moment, că Mircia Gutău e țintă, în calitatea sa de om care a dat în judecată Binomul. Probabil că dacă stătea în banca lui, Pîrvulescu nici măcar nu s-ar fi deranjat să candideze, ori ar fi părăsit scena după pierderea alegerilor.

Această convingere mi-a fost accentuată în momentul când am aflat că Virgil Pîrvulescu nu e vreun mare economist cu studii briliante, ci un absolvent de la Brâncoveanu cu licența dată la ASE, cum se întâmpla pe atunci. Un absolvent al unei facultăți din Vâlcea ajunge pe funcții înalte cam fără concurs, prin tot felul de detașări, până la nivel de secretar de stat în guvernul PSD.

Aici ”spatele” se vede de la o poștă.

Cred, așadar, că Pîrvulescu, în mod mai mult sau mai puțin conștient, a fost și este manevrat din umbră, iar când o ia pe cont propriu face gafe mari precum aceea cu filmulețul din Primărie.

Cum vor evolua lucrurile ?

Cred că scenariștii au luat în calcul că Gutău e un om ca toți oamenii, dar aici s-au înșelat. Mircia Gutău e un bivol politic, îmi aduce aminte de legendarul Sitting Bull, căpetenie a pieilor roșii. Pe Sitting Bull Gutău nu îl vor putea alunga din Primărie, așa cum încă mai cred Pîrvulescu & friends.

Din acest război câștigă presa care are în față un personaj de un ridicol infinit precum Grig Crăciunescu, pierde în schimb orașul.

Râmnicu Vâlcea era considerat în țară un oraș cochet, curat, civilizat, excepțional gospodărit.

Pîrvulescu și ai lui sunt genul de catastrofă istorică menită să distrugă oameni și cetăți.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK