Menu

Virgil Plângăciosul, viceprimar de carton

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_dancila_1.jpg

 

 

 

 

 

Într-o postare plângăcioasă, așa cum îi e stilul, Virgil Pîrvulescu spune că nu se poate apuca de treaba lui de viceprimar deoarece nu are: laptop, imprimantă, birou mai mare, consilieri.

Virgil Plângăciosul trebuie să știe că atunci când arzi din dorința de a munci, aduci laptopul de acasă și te apuci. Toți cei care au realizat ceva în viață așa au procedat. Oricum, în scurt timp, Primăria le cumpără și calculator și imprimantă, dar e jenant că ”marii oameni” Pîrvulescu și Gheorghiu se cramponează de aceste amănunte.

Să mai știe Virgil Plîngăciosul că marile bătălii nu au depins de mari birouri. Dacă știi ce trebuie făcut, dai drumul la treabă.

Povestea consilierilor e bizară. La dicționar, consilierul este cel care îți dă un sfat, dar Plângăciosul Virgil zice că ar vrea să angajeze proaspăt absolvenți de facultate. Este mai probabil ca un proaspăt absolvent să aibă nevoie să primească sfaturi, nu să le dea.

În fine, ideea este că cei doi viceprimari de carton ai Râmnicului n-au niciun proiect fezabil în cap și trag de timp pentru a da vina pe Gutău.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK