Menu

Trebuia să moară oameni ca să laude Iohannis, încă o dată, Guvernul Orban

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_tuns.jpg

 

 

 

 

 

Președintele este de multă vreme previzibil, nu contează realitatea, important este ceea ce se spune despre realitate.

După ce ambasadorul SUA a lăudat Guvernul Orban considerând că a acționat prompt în urma tragediei de la Piatra Neamț, acum, președintele Klaus Iohannis afirmă că acest guvern nu doar că nu trebuie să plece, ba chiar dimpotrivă.

„Nu. Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa. In primul rand ca este in functie de nici un an de zile si a gestionat aceasta criza imensa. Doi: sistemul de sanatate a fost adus in aceasta stare de guvernele PSD-iste anterioare. Deci nu consider ca Guvernul Orban trebuie sa plece acasa. Dimpotriva, Guvernul Orban si-a asumat guvernarea intr-o perioada cand toti ceilalti au preferat sa stea deoparte si sa comenteze. Tragedia de la Piatra Neamt ne arata inca o data felul in care PSD a tratat sistemul de sanatate a dus aproape la falimentul acestui sistem. Dupa alegeri, cu o noua majoritate, trebuie intregul sistem reformat”, a spus Klaus Iohannis.

Afirmația că sistemele de sănătate au fost conduse preponderent de PSD este eronată, dreapta fiind la guvernare 53% din ultimii 30 de ani, după cum se poate vedea aici.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK