Menu

Adevăruri clare, tari, rostite în stil mînzînesc

f_350_200_16777215_00_images_banner1_minzina_ion_interviu_1.jpg

 

 

 

 

 

Mă întreb de multe ori de ce unii politicieni par din alt film, iar alții par exact din filmul care se joacă.

Ion Mînzînă nu a cîștigat alegerile pentru președinția PSD Argeș la întâmplare, mai ales că a avut contracandidați serioși susținuți de o parte a presei în mod artistic. A câștigat deoarece grupul lărgit din fruntea pesediștilor județeni l-au cunoscut bine.

Poate râdeți, dar l-au cunoscut chiar mai bine decât mine, deși lucrez politico – mediatic cu dl Mînzînă de vreo 25 de ani. Grupul a lucrat însă cu el continuu.

Partea forte a lui Ion Mînzînă este că în politică taie bușteni. Seamănă cu băieții ăia vânjoși dotați cu drujbe care fac la televizor concursuri de secționat copaci groși de un metru.

Ce vreau să spun este că omul nu sculptează cu acul ouă încondeiate, când taie, taie, cade adevărul direct în capul ascultătorului, cu talaș și praf de rumeguș.

Am făcut un interviu alcătuit din adevăruri clare,tari, rostite în stil mînzînesc, stilul în care se câștigă încredere și alegeri.

Mi-a mers la suflet.

Gheorghe Smeoreanu

 

Realizat de SC Smeoreanu Publicitate SRL la comanda PSD - Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN