Menu

Mircia Gutău NU va susține PMP Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pmp_vl_gutau_1.jpg

 

 

 

 

 

Cu tot dragul pentru dorința dnei Carmen Preda de a ajunge deputat și a dlui Ionel Roiban de a ajunge senator, din informațiile pe care le am pot desprinde o veste proastă:

Mircia Gutău nu va susține PMP Vâlcea.

Cred că Gutău s-a implicat, inițial, din generozitate, oferindu-i doamnei Preda șansa de a-și continua viața politică în condițiile în care postul de viceprimar devenea tot mai evanescent.

Știe toată lumea cum este însă Mircia Gutău în campaniile electorale. E organizat, bazat pe programe de campanie concrete, ceea ce PMP Vâlcea nu a putut să ofere.

Lipsit de talent politic și organizatoric, necunoscând Vâlcea și oamenii săi, intrând prea ușor în conflict cu membrii vechi și noi ai echipei, dl Ionel Roiban poate fi considerat opusul dlui Mircia Gutău.

Avea nevoie acum PMP Vâlcea de o campanie pe stradă, în capitala județului, alături de Mircia Gutău dar nu cred că vom vedea acest lucru. Mai era nevoie ca oamenii PER care au ajuns în administrațiile locale să susțină PMP, dar nu va fi nici vorbă de așa ceva.

Ionel Roiban, Carmen Preda, Mădălina Cotar și cei din aceeași făină vor juca singuri un joc răsuflat.

Adevărul este că în ciuda faptului că toți cei menționați pot fi oameni ok, din punct de vedere politic ei nu dau doi bani pe Vâlcea și vâlceni, ba chiar pot spune că nutresc față de votul oamenilor un dispreț profund. Fiindcă dispreț se cheamă a crede că meriți voturi măcinând sloganuri seci și mincinoase, precum dna Preda (voi arăta mâine despre ce este vorba) încercând să faci capanie din Piața Victoriei, precum dl Roiban, ori fâțâindu-te pe la primari precum dra Cotar.

Cu asemenea stil de a face politică Mircia Gutău nu are nici în clin, nici în mânecă, cel puțin asta este părerea mea.

În poza de mai sus, cineva din încropita echipă a PMP Vâlcea ține în mână, ca pe o icoană, un pliant cu Mircia Gutău. Seamănă cu acei falși călugări și măicuțe care cerșesc un ban pentru o mânăstire care nu există.

Cam penibil.

Gheorghe Smeoreanu

Alte articole pe aceeași temă aici și aici.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK