Menu

Genial ! Ludovic Orban, felicitat în contextul tragediei de la Piatra Neamț

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_ludovic_parul.jpg

 

 

 

 

 

 

Trebuie să recunoașteți că la așa ceva chiar nu v-ați fi așteptat. De teamă că PNL ar putea pierde în sondaje în urma tragediei de la Piatra Neamț și, cine știe, că nu mai poată forma viitorul guvern, rămânând astfel nerespectate promisiunile legate de favoruri economice, Excelența sa ambasadorul SUA l-a felicitat pe Ludovic Orban.

”Ambasadorul Zuckerman l-a felicitat pe Prim-ministru pentru răspunsul prompt, profesionist pe deplin, al Guvernului României la această tragedie. Răspunsul Guvernului este cu atât mai remarcabil, având în vedere presiunea enormă asupra resurselor Guvernului, pe fondul pandemiei Covid-19.

Ambasadorul a stabilit cu Prim-ministrul să asiste cu un plan de revizuire și modernizare sau reconstruire a tuturor spitalelor din România, pentru ca o astfel de tragedie să nu se mai întâmple vreodată.

În semn de doliu pentru victime, Ambasadorul a solicitat arborarea drapelului american în bernă,” a transmis Ambasada SUA la București.

De remarcat implicarea deplină a Ambasadei în chestiunile care țin de Ministerul Sănătății, respectiv ” un plan de revizuire și modernizare sau reconstruire a tuturor spitalelor din România”.

Este România un dominion american ?

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK