Menu

Să nu îi votăm pe cei care îl urăsc pe Iisus Hristos !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iisus_hristos_1.jpg

 

 

 

 

 

Domnul europarlamentar USR Cristian Ghinea găsește discuția despre creștin-democrație "vomitivă". Consilierii locali USR care depun jurământul refuză să atingă Biblia sau să rostească propoziția "Așa să-mi ajute Dumnezeu!" Pentru USR, dorința de a fixa în Constituție definiția curentă, veche de când lumea, a căsătoriei e o formă de "ură".

Nu au ratat nicio ocazie acești politicieni să arate cât urăsc creștinismul.

A venit momentul ca orice elector care ține la tradiția creștină a națiunii noastre să se opună USR, să facă puternic campanie împotriva acestui partid anticreștin, să nu voteze USR și să convingă cât mai mulți cunoscuți să nu voteze acest partid.

USR+ e noua stângă anticreștină. Niciunul din păcatele vechii politici nu le e străin: alegeri interne traficate (îi puteți întreba pe senatorii Presadă sau Goțiu), contracte bănoase cu statul (Barna va povesti despre ele la DNA), membri care au avut legături cu vechea securitate (Wring), lideri care și-au inventat diplome imaginare (Coliban), traseism (noul primar din Alba Iulia), înțelegeri subterane pentru funcții cu dușmanul declarat (vezi Dircă).

Singura noutate pe care o aduc în politica românească e anticreștinismul.

Adrian Papahagi/ Facebook

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK