Menu

Parlamentul decide redeschiderea piețelor, Klaus Iohannis refuză să promulge legea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_tuns.jpg

 

 

 

 

 

 

Camera Deputaților a decis, marți, în calitate de for legislativ decizional, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis a declarat, în seara zilei de marți, că nu consideră decizia de închidere a piețelor ca fiind injustă. Concluzia este că nu va promulga legea.

„Chestiunea pietelor a dus la destul de multe dezbateri in spatiul public. Ced ca masura luata de Guvern este una justa. Toata lumea a inteles, nu se inchid toate pietele, doar cele din spatii inchise unde nu pot fi garantate masuri de protectie a vanzatorilor si cumparatorilor. Este o masura limitata in timp, au fost luate acum doar pentru cateva saptamani. Insa faptul ca Guvernul hotaraste ceva si majoritatea PSD-ista din Parlament hotaraste inversul este inca un argument pentru care trebuie sa facem alegeri la termen. Nu se poate sa functionam asa, Guvernul cu expertii stabilesc unele masuri, PSD sa arate ca este acolo cu multi parlamentari stabilesc invers. Romanii isi doresc o guvernare sprijinita de Parlament ca sa fie eficienta”, a declarat Klaus Iohannis.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK