Menu

Alertă ! O forţă externă încearcă să influențeze alegerile din România

f_350_200_16777215_00_images_banner1_news_alert.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Liviu Pleșoianu sesizează cât de comic este mesajul SRI potrivit căruia există ”forțe externe care încearcă să influențeze alegerile din România” în contextul în care ambasadorul AUA, Adrian Zuckerman, este primul care face acest lucru.

E bine că SRI ne păzește strașnic de "forțele externe" care vor să ne influențeze. E "sehr gut", "très bon" și "a great job"! Uite, de pildă, Ambasadorul Rusiei, Chinei și Iranului, domnul Adrian Zuckerman, face exact ce zice SRI: "încearcă să manevreze alegerile parlamentare din România"! scrie Liviu Pleșoianu, care reamintește o declarație a lui Adrian Zuckerman:

"Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim ministrul Orban! M-am întâlnit cu mulți miniștri ai guvernului. Cu toții au muncit extrem de mult pentru a inversa haosul pe care l-au moștenit în noiembrie 2019. Doar un exemplu, ministrul finanțelor a constatat că guvernul anterior păstra două contabilităţi paralele și nu plătise cele mai multe facturi pentru servicii prestate de aproape un an. Alți miniștri au găsit condiții similare, proiecte nefinalizate și ministerele golite de oamenii cinstiți care lucrează din greu şi care sunt esențiali pentru a conduce guvernul în mod corespunzător."

Ipocrizia ne aduce aminte de vremurile când comisarii sovietici conduceau România.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK