Menu

Uluitor ! Cine este procurorul care a umblat la sacii sigilaţi cu voturi

f_350_200_16777215_00_images_iohannis_frauda_1.jpg

 

 

 

 

 

Procurorul Sprîncu, care conduce grupul de USR-iști filmați în timp ce umblă la sacii sigilați cu voturi, a fost retrogradat în urma modificărilor legilor Justiției din timpul guvernării PSD. Sprîncu a fost un foarte vehement contestatar al lui Tudorel Toader și un foarte activ susținător al lui Augustin Lazăr.

Nicolae Sprîncu a fost unul dintre procurorii obligați de ministrul Tudorel Toader să revină la parchetele inferioare ierarhic de unde fuseseră delegați. Sprîncu era delegat procuror la Parchetul de pe lângă Tribunaul București, dar a fost obligat să revină la locul său de muncă, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

În august 2017, procurorul Sprîncu a fost unul dintre semnatarii unui Memoriu al magistraților pentru retragerea proiectelor de modificare a legilor justiției.

În octombrie 2018, procurorul Sprâncu a fost unul dintre procurorii care au susținut solicitarea adresată ministrului Justiţiei de a renunţa la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

În februarie 2019, procurorul Sprîncu s-a delimitat public de organizațiile de magistrați care participaseră la negocieril cu ministrul Tudorel Toader

În 2020, tocmai procurorul Sprîncu a fost numit președintele Biroului Electoral al Circumscripției Electorale Sector 1.

Concluzia. A fost numit preşedinte un procuror care are o lungă activitate anti-PSD.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK