Menu

Umanism contra manipulare. Cum va vota pensionarul român ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pensionari.jpg

 

 

 

 

 

 

Parlamentul a votat o rectificare bugetară în care pensiile cresc cu 40% fără a fi afectat deficitul. Deoarece nu există niciun motiv pentru care CCR să declare neconstituţională această lege, iar Iohannis va fi nevoit să o promulge, Guvernul va trebui să o pună în aplicare.

În mod normal, pensionarii vor vota în favoarea partidelor care au dus la îndeplinire acest demers, iar PNL pierde 5 milioane de voturi potenţiale.

Asta s-ar întâmpla în mod normal, într-o România normală. Numai că societatea noastră a fost supusă în ultimii ani la o adevărată distorsiune de conştiinţă prin metode manipulatorii ştiinţifice ieşite din laboratoarele statului subteran.

Aşa au ajuns românii să creadă că mărirea pensiilor este nocivă şi să nu observe, de exemplu, mărirea continuă a bugetelor serviciilor secrete.

Prin mărirea cu 40% a pensiilor, PSD, ”capul răutăților”, declanșează un uriaș experiment la scară națională cu privire la gradul de intoxicare prin manipulare a electoratului. Rezultatul este ușor de contorizat, în sensul că toți pensionarii care vor vota cu liberalii pot fi considerați atinși de virusul manipulării.

Duminică, nu doar că vom afla cine câștigă consiliile județene, primăriile și consiliile locale, ci și cât de ”infectată” de prejudecăți injectate de statul paralel este societatea românească.

Pentru acele falange ale serviciilor implicate în controlul mental al românilor alegerile de duminică sunt și un examen al profesionalismului și nu mă îndoiesc că vor face totul pentru a primi o notă bună din partea celor care le controlează.

Să recapitulăm. Niciun pensionar cu judecata neafectată nu ar acorda un vot celor care se opun ca el să primească în plus la pensie o sumă importantă cu care poate rezolva multe probleme. Cei care vor vota contra lor înșile sunt victimele manipulării.

Am luat în calcul și ușurința cu care românii, încă imaturi politic, au putut fi mințiți de-a lungul ultimului deceniu, mai ales. Există în plus o caracteristică a psihologiei naționale pe care o pot numi înclinația spre șmecherie. Mulți se cosnideră șmecheri și își acoperă deficitul de personalitate prin opțiuni politice bizare, adeseori masochiste.

Desigur, există și o constantă a prostiei.

Aștept cu nerăbdare rezultatul alegerilor de duminică fiindcă voi putea aproxima devierea de la normalitate a societății românești. Spun că doar voi aproxima deoarece avem alegeri locale. În decembrie, la alegerile parlamentare, vom putea fi siguri cu privire la dezastrul produs de statul subteran în conștiința românească.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK