Menu

Ce poate face PSD pe termen scurt

f_350_200_16777215_00_images_banner1_ciolacu_pro.jpg

 

 

 

 

 

Jaful comis în România ultimilor 30 de ani are la bază scenarii și aranjamente proiectate în afara granițelor țării și puse în aplicare prin intermediul clasei politice românești.

Așa s-a întâmplat în istorie de fiecare dată, cei puternici s-au impus pe teritorii străine prin complicitatea elitei locale.

Singurul lider politic care în această perioadă a încercat o luptă de gherilă cu invadatorii a fost Liviu Dragnea, iar după ce i s-a luat capul, a fost adus la guvernare partidul cel mai dispus să accepte statutul de colonie.

Aceste aspecte sunt banalități cunoscute de orice om cu capul pe umeri și nu le-aș fi reamintit dacă nu era necesar pentru problema pe care o pun și anume ce șanse are PSD să se reinventeze ca partid care să conteze în ecuațiile puterii.

Slabe șanse, apropiate de zero, dar fără a fi vina lui.

După ce prima etapă a cotropirii a fost încheiată, invadatorii și-au dat în gât complicii, iar cei mai numeroși erau de la social-democrați, fiindcă ei fuseseră deschizătorii de drumuri ale așa-ziselor parteneriate strategice. Pesediștii trebuia să fie înlocuiți cu complici noi, mai zeloși, mai puțin uzați. Cândva, vor deveni și ei țapi ispășitori.

Ce poate face PSD în aceste condiții ? Occidentul i-a pârât națiunii, în schimb ei nu pot pârâ Occidentul nimănui și nicăieri, fiindcă și-ar semna condamnarea la dispariție.

În mod fatal, PSD trebuie să tacă și să înghită, punându-și nădejdea într-un singur lucru și anume slăbirea curentului mondialist și reformularea principiilor Uniunii Europene. Plus maturizarea conștiinței naționale, lucrul cel mai puțin probabil.

Cum speranța moare ultima, PSD are nevoie de timp și de o conducere care să știe să îl obțină, gen Marcel Ciolacu & comp.

Până când se va schimba paradigma globală, dacă se va schimba, noua generație de social-democrați trebuie să fie aproape de oameni, ispășindu-și vinovăția vechilor vânzări de patrie. Vânzări stretegice altoite cu hoții personale, totul pe baza unor oferte de nerefuzat.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK