Menu

Deputatul Eugen NEAȚĂ: Congresul PSD organizat impecabil. Marcel Ciolacu, președinte PSD

f_350_200_16777215_00_images_banner6_ciolacu-PSD-presedinte.jpg

 

 

 

 

 

Congresul PSD organizat impecabil. Marcel Ciolacu, președinte al Partidului Social Democrat

Cu puțin timp în urmă s-a încheiat Congresul Partidului Social Democrat.

Lucrările marelui eveniment politic au avut loc on-line. La ele au participat delegați din întreaga țară, adunați în centre de reprezentare locale și regionale. 1460 de delegați au votat programele candidaților, 1310 pe acela susținut de Marcel Ciolacu și de echipa sa și 91 pe cel propus de Eugen Teodorovici, 49 de voturi fiind declarate nule.

În declarația sa, Marcel Ciolacu a prezentat formula sa conducere în echipă ca pe una dintre direcțiile majore de modernizare a partidului. A insistat totodată pe politicile sociale, ca principală direcție de acțiune politică în viitorul program și pe sprijinirea creșterii economice a României prin încurajarea capitalului autohton și a inițiativei private.

Președintele PSD și-a arătat totodată încrederea că partidul va face efortul de a-și asigura victoria la alegerile locale din septembrie, pregătind în acest fel și o campanie de succes la alegerile generale de la finalul acestui an.

Echipa președintelui Marcel Ciolacu este completată de Gabriela Firea și de Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinți, de Paul Stănescu, secretar general și de Vasile Dâncu, președinte al Consiliului Național, precum și de 11 vicepreședinți zonali.

Întregul eveniment a fost organizat impecabil de colegii noștri social-democrați, atât la nivel central cât și în centrele județene, ceea ce arată forța politică pe care o reprezintă Partidul Social Democrat, ca principal candidat la administrarea treburilor locale și a celor naționale din România.

Eugen NEAȚĂ-Deputat PSD de Vâlcea

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK