Menu

4 criterii să alegi casa de pariuri potrivită pentru tine

f_350_200_16777215_00_images_banner6_agentii-pariuri-sportive.jpg

 

 

 

 

 

 

Tinand cont ca la ora actuala online-ul a explodat si creste de la an la an, un domeniu care beneficiaza din plin de aceasta perioada este cel al jocurilor de noroc online. Fireste, inainte sa incepem trebuie sa precizam ca jocurile de noroc, inclusiv pariurile sportive, pot crea dependenta, de aceea este recomandat sa jucati responsabil si nu mai mult de 10% din veniturile lunare.

Ei bine, exista multe case de pariuri online licentiate in Romania la ora actuala, astfel incat daca vrei sa joci la pariuri online si legal nu e prea complicat. Dilema este la ce casa de pariuri este mai bine sa joci si in functie de ce alegi agentia de pariuri.

1. Oferta de pariere

Un aspect foarte importante, poate chiar cel mai important, este reprezentat de oferta de pariere a unei agentii. Practic o casa de pariuri cu o oferta variata de pariere, cu multe optiuni de pariere si multe meciuri in oferta zilnic, iti ofera mai multe variante de a alege un pariu bun. Plus de asta, sunt anumite case de pariuri online care iti dau posibilitatea sa iti creezi propriul pariu sau sa combini mai multe pariuri de la acelasi meci in acelasi timp.

2. Bonusul de bun-venit

Un alt lucru important de care trebuie tinut cont atunci cand alegi o casa de pariuri online este oferta de bun-venit. Sunt multe bonusuri la pariuri interesante, insa conteaza la fel de mult si conditiile de rulaj ale bonusurilor respective, astfel incat sa nu fie extrem de greu de rulat. Bonusurile sunt sub diferite forme, fie ca vorbim de bonus propriu-zis la depunere, de freebeturi sau de cote marite pe anumite pariuri.

3. Timpul de retragere a banilor

Nu este un secret ca timpul de retragere a banilor conteaza pentru orice jucator de pariuri. Practic daca ai obtinut un castig frumos si doresti sa retragi banii pe card sau prin alta modalitate, iti doresti sa ii primesti cat mai repede. Orice casa de pariuri care proceseaza platile rapid are un mare avantaj fata de concurenta. De precizat ca agentiile care activeaza si stradal, nu doar online, accepta retragi direct cash la casierie.

4. Relatia cu clientii

Orice parior isi doreste ca atunci cand intampina o problema sau are o nelamurire sa primeasca suportul necesar din partea operatorilor. Ei bine, micile detalii fac diferenta si legat de acest aspect, iar casele de pariuri online care au un suport bine pus la punct trebuie luate in considerare. Asta poate consta in raspunsuri rapide sau chiar bonusuri de loialitate pentru clientii fideli din cand in cand.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK