Menu

Orban anunță că PNL sesizează CCR pe moțiunea de cenzură

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Orban.jpg

 

 

 

 

 

 

Astăzi, Senatul şi Camera Deputaţilor au fost convocate în sesiune extraordinară comună pentru prezentarea moţiunii de cenzură, iniţiată de social-democraţi și semnată de 205 parlamentari, intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor".

După ce moțiunea de cenzură a fost citită în Parlament, premierul Ludovic Orban a anunțat că sesizează CCR pe tema moțiunii de cenzură.
"Am luat decizia să declanșăm conflictul juridic de natură constituțională între Guvern și Parlament privind depunerea moțiuni de cenzură. Sesizarea o vom depune fie astăzi, fie mâine".

Orban a avut și o ieșire nervoasă la adresa PSD:
Nu le este rușine, baronilor PSD, să scrie așa ceva într-o moțiune de cenzură, că am luat bani de la investițiile pe apă și canal, în condițiile în care nu au fost în stare să semneze contractul de finanțare?! Este o minciună gogonată de la cap la coadă, iar ideea de a depune o moțiune de cenzură, în situația în care se află România, arată iresponsabilitate, o sfidare a interesului fundamental pe care îl are România, astăzi. Cum să lași țara fără guvern, când ne luptăm cu pandemia,ne confruntăm cu criza economică și trebuie să implementăm planul de relansare economică? Noi trebuie să pregătim anul școlar. Noi trebuie să pregătim programul prin care să putem accesa facilitatea de reziliență și recuperare. Noi trebuie să negociem acordul de parteneriat cu UE privitor la bugetul care este alocat României pe 2021-2027, ca să nu mai vorbesc despre celelalte probleme. Să depui o moțiune de cenzură înainte de alegerile parlamentare arată aventurism politic, arată că acest partid nu a învățat nimic”, a spus Ludovic Orban, în Parlament.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK