Menu

Acte traduse pentru turiști - rapid și profi, așa cum sunt serviciile de la Inova

f_350_200_16777215_00_images_banner6_servicii-traduceriro_2.jpg

 

 

 

 

 

 

Trăim în era vitezei și ne bazăm mai mereu pe tot felul de aplicații care ar trebui să ne optimizeze timpul alocat unor treburi. Ei bine, când vine vorba de traduceri lucrurile stau diferit. Vorbim despre necesitatea de a obține o traducere în timp scurt, însă și profi. Eventuale nereguli întârzie timpul alocat unor task-uri sau chiar te întorc din drum și ajung să te coste mai mult, la propriu.

Dacă intenționezi să călătorești în următoarea perioadă pregătește-te temeinic cu actele ce se impun; iar atunci când cauți un specialist pentru traduceri legalizate bazează-te pe biroul de traduceri Inova.

Ce acte ar putea fi necesar să fie traduse

Înainte de a pleca trebuie verificat cadrul legal impus oricărui turist. În contextul actual vorbim despre schimbări ce se produc cu o dinamică ca niciodată până acum. Se va impune spre exemplu un test Covid care să ateste că persoana în cauză este negativă la prezența virusului Covid-19. Acesta va face așadar parte din lista de acte obligatorii pentru a trece vama. În acest moment restricții sunt impuse turiștilor români care doresc să ajungă în Austria, Cipru sau Grecia.

Ulterior efectuării testului și după ce este primit rezultatul, actul medical în cauză va fi tradus în limba engleză sau în limba oficială a țării vizate. Atenție, testul trebuie efectuat între 48 și 72 de ore înainte de a intra în una din aceste ţări. De regulă este necesară doar traducerea autorizată, dacă nu sunt condiții special impuse cu nevoia de a legaliza de asemenea actul tradus. Așadar, cu un interval destul de scurt între timpul de efectuare al testului și plecarea din țară, este nevoie de un birou de traduceri care să efecteze la fel de rapid și traducerea. Recomandarea este de a apela numai la traducători autorizați și profesioniști, cum este echipa de la Inova.

De ce să spui „da” unei traduceri - pentru că așa cum spune cadrul legal acum, în lipsa unui test Covid care să ateste faptul că un turist nu are coronavirus, tradus în engleză sau germană, persoana care dorește să ajungă în Austria, român fiind, va fi plasată în carantină. Asta înseamnă 14 zile de izolare în camera de hotel sau la domiciliul declarat. Excepție fac cei care doar tranzitează Austria. 14 zile înseamnă timp pierdut pentru un turist care de regulă îşi rezervă între 7 şi 14 zile un concediu.

Traducerile autorizate de la Inova

Biroul de traduceri Inova este prezent pe piața de profil de multă vreme. Echipa de traducători de aici are cunoștințe solide și poate efectua în timp util traduceri din domenii diverse - medicale, tehnice, juridice etc. din și în peste 30 de limbi străine. Astfel de servicii pot fi solicitate și din cadrul paginii oficiale, de unde pot fi cerute și estimări de preț, mai întâi de toate.

Pentru eficienţa rezolvării oricărui tip de traducere pentru turiști și nu numai pot fi cerute efectuări de traduceri în sistem de urgență. Detalii aici - servicii-traduceri.ro.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK