Menu

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, e terminat. Ministrul Vela a șters pe jos cu el

f_350_200_16777215_00_images_banner1_soare_emanuel_prefect.jpg

 

 

 

 

 

 

"Dumneavoastră sunteți principalul responsabil pentru situatia dezastruoasă în care se prezintă Argesul, astăzi! Indiferent de vrăjelile pe care încercați să mi le raportați! Scuzele dvs. nu vă ajută, dimpotrivă! Are Argeșul litoral și eu nu știu, are multe frontiere? Vorbiți mult și fără rost!”, i-a spus Vela la prefectul Argeșului, Emanuel Soare.

”Cum se face că, de exemplu la Satu Mare, acțiunile de prevenție, coordonate de prefect, sunt duble numeric față de Argeș?? N-am decât să aduc prefectul de la Satu Mare ca să vă facă dvs. treaba în Argeș.”, a continuat ministrul Internelor.

I-am spus de mai multe ori în articolele mele și în emisiunile de televiziune acestui domn Emanuel Soare că vorbește ”mult și fără rost”, dar a ripostat că am eu ceva cu el. Iată că și ministrul de Interne îi spune același lucru.

Omul a fost deja desemnat pentru a candida la funcția de președinte al CJ Argeș și sunt curios dacă PNL îl mai menține pe proziție. Probabil că da, fiindcă liberalii din Argeș au mână proastă, la Primăria Pitești au un candidat, Apostoliceanu, care vorbește și el la fel, adică ”mult și fără rost”.

Adevărul iese întotdeauna la suprafață.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK