Menu

Iohannis e ”destabilizat” psihic sau joacă bine rolul scris de alții?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_declaratii.jpg

 

 

 

 

 

Am observat mai multe puncte de vedere exprimate în ultimele 24 de ore, după ce Klaus Iohannis a insistat în mod obsesivo-fobic asupra faptului că PSD este vinovat de evoluţia catastrofală a pandemiei în România. Ideea principală este că preşedintele a luat-o razna, iar cel mai tranşant este Cozmin Guşă, care spune că omul de la Cotroceni ar fi ”destabilizat”.

”Mă-ntreb însă dacă lucrurile nu sunt chiar mai grave în ceea ce-l privește pe Iohannis, și implicit pe noi toți, adică așa cum sugerez în titlu, ar fi "DESTABILIZAT", în sensul în care n-ar mai avea DISCERNĂMÂNTUL ȘI CAPACITATEA NECESARE pentru a-și exercita funcția de Președinte. Acest lucru se întâmplă relativ des în cazul unor persoane care, neavând potențialul necesar pentru administrarea unor funcții sau sarcini complexe, fie se "țin cu mâinile de scaun", fie sunt menținuți pe poziție în mod fatal de către cercul celor interesați să-l manipuleze în interes propriu. Iar eu cred ca așa ceva se-ntâmplă acum și cu Iohannis, iar asta mă îngrijorează mult”, spune Cozmin Gușă.

Scenariul analistului este dur, dar am altă explicație, chiar mai îngrijorătoare.

Nu, președintele Klaus Iohannis este sănătos tun, deloc destabilizat, în schimb este pus să joace pe un scenariu care a fost folosit cu succes la lovitura de stat. Bine remarca cineva că în acest caz se folosește echivalența TERORIȘTI = PESEDIȘTI.

A funcționat în urmă cu 30 de ani, de ce nu ar fi valabil și acum în situația în care gradul de anxietate al societății este crescut și oamenii sunt vulnerabili la manipulare?

Nu, Iohannis nu este ”destabilizat” psihic, în schimb își joacă bine rolul scris de alții.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK