Menu

Știrea care poate bulversa alegerile în SUA

f_350_200_16777215_00_images_banner1_bidens_1.jpg

 

 

 

 

 

Cum a făcut fiul lui Joe Biden bani în România în timp ce taică-so lupta ”contra corupției” ?

În 2016, magnatul român imobiliar Gabriel “Puiu” Popoviciu, acuzat de orchestrarea unui contract ilegal pentru un teren, l-a angajat pe Hunter Biden să-l „consulte” în încercarea de a scăpa de urmărirea penală, potrivit The Federalist.

În același timp, tatăl lui Hunter, Joe Biden, pretindea că sprijină România pentru a scăpa de corupția politică.
NBC News a relatat că Hunter Biden ar fi fost folosit pur și simplu ca recuzită în timp ce Popoviciu se sustrăgea urmării penale. Aceasta este a treia relație discutabilă între un guvern străin, administrația Obama și fiul fostului vicepreședinte Joe Biden.

În primul rând, Hunter Biden era membrul consiliului de administrație al unei companii petroliere ucrainene, poziție pentru care nu era calificat, câștigând aproximativ 80.000 de dolari pe lună. Între timp, Joe Biden susținea că luptă împotriva corupției din Ucraina prin concedierea procurorului care investiga compania în a cărei conducere se afla Hunter Biden.
De asemenea, investițiile foarte profitabile ale lui Hunter Biden în China au fost examinate recent. Atunci când i s-a oferit oportunitatea de a-și susține cazul într-un interviu ABC, Hunter Biden a promis că va renunța la investițiile monetare din China și a susținut că nu va mai fi în consiliul de administrație al nici unei entități străine, așa cum a făcut-o în Ucraina, pentru că pare corupt.

„Ei bine, toate acestea au devenit o distragere, pentru că trebuie să stau aici și să răspund la aceste întrebări. Și de aceea, m-am angajat că nu voi mai face parte sau nu voi mai lucra direct pentru nicio entitate străină atunci când tatăl meu devine președinte”, scrie tribuna.us.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK