Menu

Liberalii din Argeș l-au făcut la portofel chiar şi pe Ion I.C. Brătianu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pnl_arges_bratianu_1.jpg

 

 

 

 

 

Știrea este că liberalii din Argeș consideră că Muzeul Brătienilor e proprietatea lor și pot să își țină acolo ședintele de partid.

Când mentorul lor spiritual stă cu fundul la Masa Tăcerii, nici oamenii lui nu au grețuri să se adune în crama lui Brătianu ca la ei acasă.

Las la o parte faptul că înainte vreme liberalii îi acuzau pe cei de la PSD că au transformat Vila Florica în cârciumă, dar măcar nu era muzeu. Trec și peste faptul că președintele PNL Argeș Adrian Miuțescu a spus la Antena 3, vineri, că ideea a fost a directorului Mihai Alexandrescu, iar directorul zice că liberalii au venit la el să îl roage.

Las la o parte și faptul că directorul a minţit spunând la televizor că a fost o întâlnire ”culturală”, câtă vreme convocatorul arată astfel:

” Buna ziua.
Va informam ca sunteti convocat joi, 23.07.2020, ora 18.30, la Vila Florica - Stefanesti ( Muzeul National Bratianu), unde are loc sedinta BPJ avand urmatoarea ordine de zi:
1. Situatia politica actuala la nivel judetean si national;
2. Probleme organizatorice;
3. Diverse.
Va rugam sa ne transmiteti daca aveti amendamente la ordinea de zi, pana maine, 23.07.2020, ora 10:00.
Va multumim !
Secretariatul PNL Arges”

Mă interesează doar un lucru. De ce nu au scos băieții ăștia bilet la muzeu ? De ce l-au făcut la portofel pe Ion I.C. Brătianu? Înţeleg să furi în pandemie, dar chiar de la mentor ? Prea de tot.

Iată declarațiile penibile și contradictorii date la televizor, precum și un file audio cu emisiunea.

Declarație Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș:

”Pe tema unui eveniment pe care urmează să-l organizăm pe 20 august, ziua de naștere a lui Ionel Brătianu, și a afost ideea colegului nostru, care este director acolo, Alexandrescu, să purtăm o discuție în parcul de la ”Florica”. Am intrat în cramă pentru că s-a pus ploaia. A interpreta și a spune, în mod mincinos, cum am văzut că un site spune, că s-a făcut o chermeză acolo, e o minciună și o exagerare. Întâlnire politică, în parc, da, putem să spunem c-a fost”.

Declarație Mihai Alexandrescu, director Muzeul Național ”Brătianu” ( Vila Florica, fostul Centru de Cultură ”Brătianu”):

”Cei de la PNL au venit la mine, mi-au solicitat o întâlnire în vederea unei discuții privind organizarea unui eveniment cultural. Eu le-am spus că pot să le dau, în cadrul acestei întâlniri, o decizie, pentru că trebuie să văd și eu cum evoluează pandemia. N-a fost nimic politizat”.

Gheorghe Smeoreanu

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK