Menu

Ambasadorul Adrian Zuckerman s-a înscris în PNL

f_350_200_16777215_00_images_zuckerman.jpg

 

 

 

 

 

 

Ambasadorul Adrian Zuckerman s-a întâlnit miercuri cu ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu la Ministerul Justiţiei, potrivit unei informări a Ambasadei SUA în România.

Ca de obicei, Excelența Sa laudă PNL și critic PSD, în pofida oricăror reglementări internaționale cu privire le neamesteculîn treburile interne ale unui stat. Pe site-ul Ambasadei, citim următoarele.

„Ambasadorul i-a lăudat pe ministrul Cătălin Predoiu şi pe procurorul general Gabriela Scutea pentru foarte strânsa cooperare dintre agenţiile româneşti şi americane de aplicare a legii. Această cooperare a condus la mai multe arestări recente de mare notorietate, ale unor infractori implicaţi în criminalitate organizată, în trafic de persoane, în infracţionalitate cibernetică, în comerţ ilicit cu droguri şi în infracţiuni financiare. Ambasadorul a lăudat de asemenea eforturile neobosite ale ministrului de a corecta regresele înregistrate în aplicarea statului de drept sub guvernul anterior şi de a transforma măsurile de luptă împotriva traficului de persoane într-o prioritate: ”, se arată în comunicarea Ambasadei SUA în România.

O întrebare pentru Ambasada SUA la București. Ambasadorul Adrian Zuckerman s-a înscris în PNL ?

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK