Menu

Grupul de informare Strategică a minţit la numărul infectaţilor de azi. Dovada

f_350_200_16777215_00_images_banner1_arafat_dosar.jpg

 

 

 

 

 

 

Ne pregăteam să publicăm, ca în fiecare zi, umărul de cazuri noi evidenţiat de Buletinul pre presă oficial pe care îl primim de la Guvern, pe de o parte, de la Prefecturile judeţelor pe carel e monitorizăm, pe de altă parte. În toate aceste documente oficiale se spune, pentru data de 21.97.2020:

“De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 994 noi cazuri de îmbolnăvire”.

Iată însă că tot azi, întrebat de reporteri explicit despre cele 994 de noi cazuri, ministrul Nelu Tătaru a spus:

„Suntem într-o perioadă de creștere ușoară a numărului de cazuri noi. Sunt și testările pentru cei internați, sunt și testările pentru cei noi din anchetele epidemiologice, sunt și testările pentru cei care vor să plece în concediu și-și fac acele testări la cerere”.

Astfel, în raportare sunt incluse și testările pentru persoane deja bolnave aflate în spital, internate în urma unor testări mai vechi şi deja raportate, deci nu sunt noi cazuri COVID-19. Ministrul nu a precizat însă câte din cazurile raportate ca fiind noi îmbolnăviri sunt bolnavi COVID-19 aflați în spital și retestați în vederea externării.

Aşadar, aţi minţit şi la cifrele de azi, inconştienţilor, din motive politice. Aţi plătit presa ca să vă preia minciunile. Am ştiut noi de ce nu ne-am încârdâşit cu voi şi nu am semnat celebrul contract de ajutorare a presei.

Presa o ajuţi când o ajuţi să spună oamenilor adevărul.

Mincinoşilor !

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK