Menu

Avem tot ce ne trebuie, guvern n-avem !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_coita_alex_11.jpg

 

 

 

 

 

"UE ne-a virat în această dimineață banii în cont. Ne mai trebuie un Guvern care să știe să bage cardul în bancomat!

Salut rezultatul summit-ului istoric de la Bruxelles din această dimineață, după 4 zile și 4 nopți de negocieri. Pachetul de salvare a UE, în valoare de 750 de miliarde de euro, din care 390 de miliarde fonduri nerambursabile, este momentul ultimei șanse pentru Uniune! Faptul că s-a ajuns un acord final este un semn bun pentru viitorul Europei.

România ar putea beneficia de aproape 80 de miliarde de euro în granturi și fonduri nerambursabile în următorii 7 ani. În condițiile în care ne așteaptă o criză severă, mai gravă decât în 2009-2010, acești bani sunt mană cerească pentru noi.

Doar că, pentru a putea avea acces la ei, Guvernul Orban trebuie să treacă la treabă, să gândească proiecte și să vină cu propuneri pentru Bruxelles. Mediul și digitalizarea sunt cele două direcții majore ale UE azi și acolo trebuie să se concentreze și România. Merităm o țară frumoasă cu păduri verzi și aer curat și avem șansa ca prin stimularea noilor tehnologii să devenim rapid o forță antreprenorială în Europa.

Avem tot ce ne trebuie: și capital natural și capital uman! Ne mai trebuie guvernanții potriviți.", a scris Alex Coita pe Facebook.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN