Menu

Veştile de azi vor fi foarte proaste

f_350_200_16777215_00_images_banner1_note_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Ştirile despre infectările cu coronavirus sunt tot mai greu acceptate de cititori. O stare de nervozitate a atins cote alarmante şi, instinctiv, oamenii simt nevoia să se păzească de veştile rele asemenea struţului care bagă capul în nisip.

Să ştie cititorii noştri că publicăm buletinele de ştiri ale Grupului de Informare Strategică şi informaţiile de la spitale şi prefecturi doar pentru a da posibilitatea formării unei imagini cât mai corecte. O imagine oficială, desigur, căreia oricine este liber să îi aducă ajustările pe care le consideră de cuviinţă.

Nu, nu ne plăteşte nimeni pentru a veni cu ştiri proaste, aceste comunicate nu se decontează la ghişeul statului. Vă rog, aşadar, să nu mai trageţi în ziarist, fiindcă nu e el de vină nici pentru virulenţa Covid – 19, nici pentru schema de testare a guvernului, nici pentru ajustările Grupului de Informare Strategică.

Ieri, am aflat că un coleg de breaslă şi soţia lui au contactat virusul şi am fost şi sunt mai mult decât îngrijorat deoarece s-au infectat oameni informaţi care ştiu să respecte distanţarea şi igiena. În faţa unei asemenea ştiri, toate speculaţiile cu privire la geneza pandemiei ori manipulările politice trac pe plan secundar.

Consider că este necesar să avem răbdare, situaţia nu va dura la infinit, se înregistrează progrese în ce priveşte vaccinul şi tratamentul, ca să nu mai spun că orice pandemie din istoria oamenirii a avut un început dat şi un sfârşit. Vom putea analiza scenariile de azi cu mai multă obiectivitate după ce pericolul va trece, asta dacă ne va mai interesa să facem acest lucru.

Până atunci, nu trageţi în ziarist chiar dacă şi astăzi, vă anunţ de pe acum, veştile vor fi foarte proaste.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK