Menu

Alertă ! Din cauza unor nebuni, ” ne aflăm la marginea unui dezastru medical”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_oancea_cristian.jpg

 

 

 

 

 

Managerul de la spitalul Victor Babeș din Timișoara, Cristian Oancea, trage un semnal de alarmă cât se poate de serios despre ceea ce urmează să se întâmple în România.

„Am spus că în iulie vom avea 700 – 800 de cazuri. Se pare că a explodat creșterea exponențială. Severitatea cazurilor e în creștere incredibilă, ne așteptăm la ce e mai rău. Ne așteptăm la un tsunami. Valul unu va fi replica palidă a valului 2.

Dacă nu se va termina cu nebunelile cu antivacciniștii și cei care susțin că nu există Covid sau decese vom avea același scenariu ca în Italia.

Cei care promovează teoriile conspiraționiste trebuie să plătească. Acești oameni care promovează că nu există Covid, decese, ar trebui să răspundă cu caz penal.
Din cauza teoriilor lor ajungem să moară foarte mulți oameni. O nație întreagă ne aflăm la marginea unui dezastru medical.

Am avut o șansă în februarie – martie când am făcut față cu brio medical, acum nu mai putem face asta din cauza iresponsabilității. Riscăm să pierdem controlul medical în august.

Se pare că am dat cu piciorul la tot ce am făcut în martie”, a declarat medicul Cristian Oancea, conform Digi24.

De menționat că dr. Oancea este liberal și numit în funcție de PNL, dar asta nu trebuie să îi diminueze credibilitatea. Suntem de acord cu ideea că toți cei care promovează teoriile conspiraționiste cu privire la existența Covid - 19 și a inutilității măsurilor de prevenție trebuie să plătească.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK