Menu

Klaus Iohannis ”de la anul e un muribund”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_la_birou.jpg

 

 

 

 

 

”Timp de şase ani, Klaus Iohannis şi-a redus viaţa şi activitatea la ipostaza de gurist electoral al unui singur partid, PNL. Adversarul politic al PNL – PSD – a fost ţinta unor atacuri de o violenţă devenită, prin repetiţie şi prin clişee, monotonă pînă la exasperare. Postura de trol al PNL, care ţine cuvîntări de la Cotroceni, în loc să posteze contracost înjurături la comandă, s-a menţinut şi după trecerea PSD în Opoziţie. Lupta împotriva PSD mai avea cît de cît justificare pînă în 2019:

PNL se afla în Opoziţie şi nu oarecum, ci strivit de majoritatea PSD, PNL trebuia ajutat să fie şi pentru că democraţia cere o scenă cît de cît echilibrată.
Continuarea campaniei împotriva PSD şi nu numai prin vorbe dar şi prin fapte cum ar fi de exemplu, asmuţirea Sistemului de Forţă împotriva PSD şi după parvenirea PNL la putere, nu avea nici o justificare.

O explicaţie avea.

Klaus Iohannis e ca un arzător de gaz programat să nu consume. Ca şi acesta arde cu flacără mică. Nimic nu-l scoate din minţi pe Klaus Iohannis decît nevoia de a se osteni cît de cît, de a ieşi din tabieturile cotidiene pentru a-şi bate capul cu ceva. Aşa se explică pustiul celor şase ani de mandat, realităţi unice în postdecembrism şi evident al celor deja două mandate . Spun deja două mandate, pentru că 2020 era ultimul an în care Klaus Iohannis mai putea face ceva ca preşedinte. De la anul e un muribund la căpătîiul căruia s-a încins bătălia pentru cine va fi preşedinte din 2024. O bătălie nu numai între grupările politice din partea Dreaptă, ci şi între Servicii”, scrie Ion Cristoiu în editorialul său de pe cristoiublog.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK