Menu

Am refuzat un contract mizerabil care încălca principiile noastre

f_350_200_16777215_00_images_banner1_orban_sprit.jpg

 

 

 

 

 

Astăzi, a fost votată în Parlament ordonanța de urgență prin care Guvernul ajută presa din România. Au fost aduse îmbunătățiri, sunt bani mai mulți și condiții mai bune.

Este momentul să reamintesc că publicația Criterii Naționale, care îndeplinea toate condițiile cerute, nu a aplicat pentru acest ajutor financiar.

Motivul este simplu și clar, nu am semnat niciodată un contract cu o instituție sau o firmă care ni s-a părut lipsită de credibilitate și valoare. Nu am putut niciodată promova mesajele unei entități în care nu credem, iar noi în Guvernul Orban nu credem absolut deloc. Nu puteam accepta să primim nimic de la cei din această fotografie.

Vom continua să promovăm, pro bono, avertismentele pentru respectarea regulilor anti-pandemie.

Facem această subliniere pentru haterii care, când nu găsesc argumente pentru a ne critica și nici pretexte pentru a ne înjura, vorbesc despre scrisul pentru bani. Poate la alții, la noi, acest lucru este imposibil să se întâmple.

Pe scurt, ni s-a părut absurd să semnăm un contract cu un guvern aservit altor interese decât poporul român, girat și apărat de un președinte care calcă în picioare Constituția.

Nu aducem nici cel mai mic reproș colegilor noștri care au considerat că pot semna un astfel de contract într-o perioadă de criză.

Noi strângem din dinți, muncim mai mult și considerăm că principiile sunt mai importante decât paralele.

Gheorghe Smeoreanu, editor

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK