Menu

Detalii despre Andreea Esca, inconştienţa şi covidul

f_350_200_16777215_00_images_banner1_esca_and_1.jpg

 

 

 

 

 

Lansarea unui hotel de lux din stațiunea Olimp a fost prilej de întâlnire pentru mai mulți influenceri și vedete din București. În plină pandemie, unele vedete au uitat de respectarea regulilor de distanțare și a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirusului.

Mai multe vedete din showbiz, dar și din lumea televiziunii, au participat, în urmă cu două săptămâni, la petrecerea de lansare a unui resort de lux pe litoralul românesc. Printre cei prezenți, s-a aflat și vedeta PRO TV, Andreea Esca, menţionează dcnews.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_esca_covid_1.jpg

Și prezentatoarea Știrilor Pro TV, Andreea Esca, a fost la inaugurarea resortului, alături de fiica sa, Alexia, care a postat o imagine înainte de concertul Deliei.

La malul mării, persoanele se înghesuie pe un petic de plajă sau în fața barurilor, fără măști sau urmă de distanțare socială. Dacă ne luăm după imaginile de pe litoral, frica de COVID-19 a trecut. Nejustificat, în contextul în care numărul de cazuri noi a crescut alarmant.

Psihologic vorbind, vedetismul îţi ia minţile.O prezentatoare de la PRO TV, fiica sa şi soţul au covid, iar depsre bărbat se spune că ar avea simptome nu tocmai uşoare.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK