Menu

Donald Trump - un erou al întregii omeniri

f_350_200_16777215_00_images_banner1_trump_erou_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Situația din Statele Unite este una fără precedent de la Războiul Civil. Nici o adunare publică a lui Donald Trump nu poate fi organizată fără a se afla sub protecția serviciilor secrete, a tuturor serviciilor de poliție și a gărzii naționale a statului în care vorbește.

Sunt organizate acțiuni de sabotaj. Serviciile de protecție ale Președintelui trebuie mobilizate de o manieră mai strictă decât sub toți ceilalți președinți aleși înaintea lui, deoarece aceia care ar dori să-l asasineze sunt mai numeroși și mai determinați decât în majoritatea celorlalte perioade din istoria americană.

Primarii Democrați din marile orașe au renunțat la sarcina lor fundamentală care este de a proteja persoanele și bunurile celor din circumscripția lor și se alătură criminalilor și rebelilor care distrug și ucid, și cer forțelor lor de poliție să nu facă nimic.

Ba iau chiar măsuri pentru a tăia finanțarea acestora din urmă, sau chiar cer desființarea lor.

Guvernatorii statelor Democrate refuză să trimită garda națională pentru a restabili ordinea.

Iar armata federală, pe care Președintele ar trebui să poată conta atunci când eșaloanele inferioare pentru menținerea ordinii nu reușesc să își îndeplinească misiunea sau sunt împiedicate să o facă, a arătat prin mai mulți dintre generalii săi, printre care Mark Milley, șeful Statului Major interarme, că nu se va supune ordinelor Președintelui dacă acesta îi va cere să intervină, ceea ce aduce a rebeliune și ar deveni rebeliune de-a dreptul dacă Președintele va da ordin pentru intervenție concretă.
Ceea ce se petrece acum în Statele Unite este o insurecție, care se înscrie în prelungirea loviturii de stat continue pe care Democrații o dau de când Trump a devenit Președinte, o lovitură de stat care durează de patru ani.

A fost un episod „Conspirația cu Rusia” (conspirație inexistentă, desigur) și ancheta total viciată a Marelui Inchizitor Robert Mueller.
A fost apoi falsul scandal ucrainean, destinat să producă o perdea de fum cu scopul de a ascunde corupția lui Joe Biden.

A fost apoi o procedură de destituire fără fundament, călcând în picioare toate regulile dreptului, pe care ai fi crezut-o inspirată din procesele de la Moscova din timpul lui Stalin.

În episodul următor, Democrații au utilizat pandemia venită de la Wuhan pentru a crea o atmosferă de panică, a împinge la închiderea totală a economiei, a încerca să o prelungească la maximum pentru ca țara să ajungă în ruină și a-l acuza pe Trump că a distrus țara.
Democrații continuă să facă tot ce pot pentru ca frica născută din panică să se perpetueze, pentru ca economia să se sufoce, pentru ca șomajul să rămână cât se poate de mare și – în lipsă de morți mai multe – spun că numărul cazurilor este în mare creștere, ceea ce nu înseamnă nimic, de vreme ce boala este foarte contagioasă, dar rareori mortală și de vreme ce 99% din persoanele depistate sunt asimptomatice.

Ei își vor continua această strategie sordidă până la capăt și vor să utilizeze pretextul coronavirusului pentru ca votul să aibă loc prin corespondență și pentru a-l putea frauda.
Crearea de locuri de muncă fiind foarte numeroasă, de la redeschiderea economiei în statele Republicane, Democrații au adăugat un alt episod despre care toate indiciile arată că era pregătit de multă vreme. Și insurecția a fost declanșată.

Moartea lui George Floyd a servit ca fitil, dar dacă nu ar fi existat moartea lui Floyd, ar fi fost găsit un alt fitil. Sute de negri sunt uciși annual de negri, membri ai bandelor, și nimeni nu se arată interesat (aceștia reprezintă 97% din negrii uciși).

Dar, de asemenea, anual, delincvenți negri rezistă la arestarea poliției, iar confruntarea lor se sfârșește rău, ceea ce face din ei fitile potențiale pentru cei care vor să acuze poliția.

Odată găsit fitilul, rămânea ca acesta să fie folosit, iar cartiere întregi din marile orașe Democrate au fost distruse și jefuite fără intervenția poliției.
Antifa și Black Lives Matter au trecut la acțiune și au organizat operațiuni de comando, care au dus la mai multe asasinate.

A venit apoi a doua fază a operațiunii: distrugerea statuilor tuturor bărbaților de stat din istoria americană, până la Cristofor Columb, și intimidarea companiilor, somate să se supună, lucru pe care acestea l-au făcut cu docilitate.

Operațiunea a fost însoțită de o falsificare a istoriei lansată de New York Times, în sinergie cu Partidul Democrat, „Proiectul 1619”, care rescrie istoria țării, afirmând că aceasta a fost în totalitate întemeiată pe sclavie până în prezent, ceea ce este menit să transforme Statele Unite într-o țară intrinsec rea, care trebuie anihilată.

Cea mai mare parte a aleșilor Republicani devenind foarte discreți, Donald Trump nu are o sarcină ușoară, dar se bate.
A creat prin intermediul Ministerului Securității Interne brigăzi înarmate care protejează monumentele și procedează la arestări.

A emis un decret prin care orice persoană care atacă un monument sau statuie va fi condamnată la un minimum de zece ani de închisoare.
A decis să creeze un parc național care va fi consacrat tuturor eroilor din istoria Statele Unite.

În discursul său de la Muntele Rushmore, din 3 iulie, el a denunțat fără ocolișuri „fasciștii de extremă stânga” care vor să distrugă istoria Statelor Unite, democrația americană, libertatea și Statele Unite înseși, și a repus istoria la locul său, vorbind despre George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt.

El le-a cerut americanilor care iubesc America să se ridice, să se facă auziți și să nu lase țara în mâinile hoardelor fasciste și aliaților lor.
El a amintit tot ce au realizat Statele Unite și tot ce mai pot încă realiza.
Aliații mediatici ai fasciștilor de extremă stânga nu au retranscris sau retransmis discursul, se înțelege, ci s-au mulțumit să îl falsifice, acuzându-l pe Trump de a fi denunțat de o manieră excesivă „manifestațiile pașnice” (cele care în mod pașnic au distrus centrele mai multor orașe americane, fără îndoială).

L-au acuzat că a luat apărarea „rasiștilor” ale căror chipuri sunt sculptate pe Muntele Rushmore și au spus că îi „înțeleg” pe cei care vor să distrugă acest munte.

Aliații politici ai fasciștilor de extremă stânga (Democrații) l-au acuzat la rândul lor pe Trump că pune în pericol „libertatea de exprimare” (cea exprimată prin incendieri, desigur), că a vrut să trimită armata împotriva unor oameni care nu fac altceva decât să se exprime și au promis că „Proiectul 1619” se va regăsi în manualele de istorie.
Într-un discurs rostit a doua zi, la Washington, pe peluza Casei Albe, cu ocazia unei maiestuoase ceremonii pline de patriotism, Donald Trump a mers și mai departe și i-a acuzat pe fasciștii de extremă stânga că îi insulă și calcă în picioare memoria tuturor celor care și-au dat viața pentru țara lor și care, în secolul XX, au învins fascismul, nazismul, comunismul sovietic și terorismul islamic.

El a vorbit despre unitatea pe care poporul american trebuie să o redescopereîn fața celor care vor să îl dezbine și a spus că America este oarbă față de etnii și culoarea pielii, ceea ce este fundamental exact.
El i-a pus față în față pe care care construiesc și pe cei care distrug, și a amintit că poporul american este un popor de constructori și de creatori.
Aliații mediatici ai fasciștilor de extremă stânga l-au acuzat imediat pe Trump că vrea să „dezbine țara” și să propage ura și rasismul.

Aliații politici ai fasciștilor de extremă stânga au ținut același discurs ca aliații mediatici ai fasciștilor de extremă stânga, se înțelege.

Lucrurile sunt cum nu se poate mai clare.
Trump reprezintă, aproape de unul singur, apărarea Statelor Unite ale Americii și a civilizației. Aliații politici ai fasciștilor de extremă stânga (Democrații) reprezintă distrugerea Statelor Unite ale Americii, barbaria și haosul.

Opțiunea pe care alegătorii americani vor trebui să o facă în noiembrie este ușor de definit: să voteze cu Trump, ceea ce înseamnă să voteze pentru Statele Unite și pentru democrație. Sau să voteze cu aliații politici ai fasciștilor de extremă stânga, ceea ce înseamnă să voteze pentru distrugerea Statelor Unite și pentru barbarie.

Continui să cred că Trump va fi reales, însă mii de evenimente neprevăzute pot surveni în săptămânile care vin. Fasciștii de extremă stânga și aliații lor mediatici și politici nu și-au spus ultimul cuvânt și sunt capabili de orice.

Dacă va fi reales, Trump nu va avea o misiune ușoară.
Nu astfel sunt descrise lucrurile în presa franceză (și europeană – n.r.), știu. Nouăzeci la sută dintre ziariștii francezi (și europeni – n.r.) au optat deja pentru victoria fasciștilor de extremă stânga sau au creierul atât de uscat încât sunt incapabili să priceapă ce se întâmplă și care este miza.
Și, mai trebuie să adaug? Da, trebuie, căci antiamericanismul miop este foarte răspândit în Franța (și în Europa – n.r.): cei care își freacă palmele de bucurie la perspectiva distrugerii Statelor Unite trebuie să-și amintească că fără puterea americană, regimurile totalitate ar domina lumea și Europa decadentă ar sfârși pe o măsea de-a lor.

China și Iranul sunt cu toate armele de partea fasciștilor de extremă stânga, și nu este câtuși de puțin o întâmplare.

În cele două discursuri ale sale, din 3 și 4 iulie, Donald Trump a spus că va crea un Parc Național al eroilor americani. Este o inițiativă superbă, necesară și curajoasă. Nu mă îndoiesc că ea va fi huiduită de fasciștii de extremă stânga și de aliații lor mediatici și politici. Deoarece Parcul va fi creat și Trump își va avea locul lui acolo.

Sursa inițială

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN