Menu

Deputatul Simona Bucura Oprescu, discurs fulminant în Parlament. ”Prefecții fac acțiuni murdare”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_bucura_oprescu_parlament_1.jpg

 

 

 

 

 

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a avut un discurs fuminant în Parlament, la dezbaterea moțiunii simple împotriva ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan, pornind de la faptul că prefecții fac „acțiuni murdare”.

„Știm de acțiunile murdare pe care le fac prefecții, promit primarilor sume din fondul de rezervă bugetară”, a declarat Bucura Oprescu. „Transformati ministrul Dezvoltarii in ministerul Sabotării administratiei publice locale”, a continuat ea. „Aveti un miliard neutilizati din PNDL 2 si avand in vedere ca se termina la finalul lui 2020 e clar ca nu mai aveti timp pentru ca nu selectati proiecte pentru finantare. Impresia mea este ca v-ati transformat intr-o marioneta papusata de interese ascunse. Ascunderea dupa semnatura altora, fuga de raspundere, incalca principiul raspunderii ministeriale”, a mai declarat deputata PSD, potrivit stiripesurse.ro.

Deputata PSD i-a mai transmis lui Ion Ştefan că i s-ar potrivi şi porecla „ministru închipuit”, pe lângă cea de „Grindă”, deoarece este o doar o întruchipare a poveştii „Hainele cele noi ale împăratului”. Ea a precizat că, nici după opt luni de activitate, nu s-a lămurit ce îl recomandă pe Ion Ştefan la conducerea Ministerului Dezvoltării.

„Domnule ministru Ion Ştefan, astăzi (marţi - n.r.) am avut o revelaţie şi cred că o poreclă care vi s-ar potrivit, pe lângă «Grindă», e cea de «ministru Închipuit». Nu sunteţi decât un exemplu întruchipat şi închipuit a acelei poveşti binecunoscute de toţi – Hainele cele noi ale împăratului. Vă sfătuiesc să o reciţi. Din punct de vedere constituţional, vă aflaţi în cea mai importantă instituţie a statului român, cu toate că vă permiteţi să vorbiţi cu parlamentarii la pertu. Nici până acum nu m-am lămurit ce vă recomandă. Activitatea dvs de parlament şi de ministru nu au nicio legătură cu activitatea din administraţia publică locală sau centrală. Singurul lucru pe care îl ştiu despre dvs e că aţi primit de fiecare dată aviz negativ în comisiile de specialitate, că aveţi aghiotant un penelist cu nota 3,45 la Bacalaureat. V-aţi început activitatea de ministru cu schimbarea numelui ministerului”, a afirmat Simona Bucura-Oprescu, la dezbaterea de marţi în plen a moţiunii simple împotriva ministrul Dezvoltării.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK