Menu

Nu v-ar plăcea să îl primească Kayne pe Klaus în Biroul Oval ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_kanye_west_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Celebrul rapper Kanye West (43 de ani) este în atenția presei din toată lumea, nu doar peste Ocean, după ce a anunțat chiar de ziua Americii că va candida la președinție. Soțul lui Kim Kardashian, unul dintre susţinătorii vocali ai preşedintelui Donald Trump, a dat vestea pe Twitter.

„Trebuie să îndeplinim promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»”, a scris celebrul rapper pe contul lui de Twitter

Imediat după ce Kanye West și-a exprimat dorința public, miliardarul Elon Musk a răspuns la postarea artistului cu mesajul: „Ai susținerea mea completă!”.
De asemenea, ocazia nu a fost ratată nici de soția lui Kanye West, Kim Kardashian, care i-a republicat mesajul, alături de steagul american.

Nu este prima dată când acesta sugerează că va candida la alegerile prezidențiale. Anul trecut, Kanye le-a spus fanilor prezenți la New York că va candida la alegerile din 2024, iar în cadrul premiilor MTV Video Music din 2015, Kanye a spus că „a decis să candideze la președinție în 2020”.

În loc de orice alte comentarii, mai ales pe ideea că Dumnezeu le ia democraților tot avântul cu această candidatură, vă între, totuși:
Nu vreţi să o trăim şi pe asta, adică să îl primească Kanye West pe Iohannis în Biroul Oval ?

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK