Menu

Incredibil dar adevărat. Dan Manu, un nou caz Apostoliceanu

f_350_200_16777215_00_images_manu_dan.jpg

 

 

 

 

 

 

Dacă dl Sorin Apostoliceanu şi străbaterile sale de inimă albastră mă lasă rece, despre dr Dan Manu, preşedintele CJ Argeş, pot spune că este un om faţă de care am o stimă profundă şi sentimente prieteneşti vechi.

Am răms aşadar perplex când, pe surse, am primit informaţia că dr Dan Manu negociază o candidatură pentru un nou mandat de preşedinte al CJ din partea Pro România, PER (prin Mircea Andrei) sau PNL, cu reprezentanţii cărora s-a întâlnit în locuri şi momente pe care sursele mele le dau drept sigure.

Mai mult, aflu că dacă aceste negocieri eşuează, doctorul ar putea candida independent, cu susţinerea academicienilor şi oamenilor de artă şi cultură care, de ani de zile, participă la evenimente memorabile în Argeş.

Corelând lucrurile, apare şi ideea că dr Manu şi dna Maria Dinu formează o echipă în aceste demersuri.

Nu e bine, domnu doctor ! zic eu, parafrazând un personaj celebru.

Nu e bine nu fiindcă, precum la Sorin Apostoliceanu, PSD v-a dat totul, ci fiindcă de obicei astfel de trădări sfârşesc prost.

Desigur că fiind eu ziarist vechi, nu aş fi scris aceste rânduri dacă nu aş fi discutat cu eroul aventurii. Dr Dan Manu mi-a spus:

„Nu pot discuta aceste lucruri, voi avea un mesaj la momentul oportun. Până atunci, voi fi exact unde trebuie şi când trebuie.”

Cum s-ar zice, chiar aşa stau lucrurile, precum aflu eu pe surse şi n-am cuvinte să spun cât regret.

Acum mi se desluşesc şi iritările primarului Ion Georgescu, de la Mioveni, care vineri seara, la Curier TV, era gata să izbucnească, acuzând persecuţii din partea CJ. În acel moment nu am înţeles nimic.

Şi, poate că îl pricep şi pe preşedintele Ion Mînzînă când bate marginile la conferinţele de presă. Ce să spună, că trădează tocmai preşedintele CJ ?

E ca dracu, nu neapărat pentru PSD Argeş, e ca dracu pentru Dan Manu şi Maria Dinu.

Poate vă răzgândiţi, fraţilor !

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK