Menu

Bătălie la Mioveni. Primarul vrea să îi salveze pe cei de la ATI. Momente grele

f_350_200_16777215_00_images_banner1_georgescu_ion_mioveni.jpg

 

 

 

 

 

După cum am mai anunțat, doctorul Raed Arafat a declarat joi seara la Antena 3 că secția ATI de la Mioveni va fi evacuată cu elicopterul deoarece medicii de specialitate și-au încheiat stagiul lor prelungit și plin de sacrificii. Bolnavii vor fi redirecționați spre Galați sau alte locații, a precizat Arafat.

Sesizând că situația este disperată și că din 10 pacienți internați la ATI, 5 sunt în stare gravă, imposibil de transportat sau cu riscuri mari, primarul Ion Georgescu intervine și promitea ieri că astăzi va găsi o soluție argeșeană pentru ca secția să funcționeze.

Întâlnirea de la CJ cu managerii spitalelor nu a dat roade, în sensul că nu au fost găsite cadre medicale specializate disponibile. Președintele Dan Manu are în vedere preluarea pacienților la Pitești, deși recunoaște că există un pericol în transportarea celor aflați în stare gravă.

În disperare de cauză și nedorind să expună pacienții, primarul Ion Georgescu încearcă o soluție de ultim moment la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Vă vom ține la curent cu evoluția situației.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK