Menu

”Să le dea Dumnezeu trădătorilor și hoților după sufletul lor”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_rahova.jpg

 

 

 

 

 

 

Câtă vreme toți idioții și trădătorii, toate fufele și impostorii se lăfăie la televizor și pe rețelele de socializare, fostul președinte al celui mai mare partid din România, Liviu Dragnea, este sancționat pentru că a vorbit din închisoare.

În România lui Iohannis unui om i se pune botniță și doar lipsa unui moment oportun și frica îi oprește pe unii să îi ia viața, ceea ce nu înseamnă că pericolul nu există.

Forțele întunericului, cârtițe oarbe și surde la suferințele românilor și la pieirea României, vor să dea cu Dragnea un exemplu istoric pe principiul ”cine face ca el, ca el să pățească”. Și nu e vorba despre un prejudiciu de 30 de mii de euro, cât a calculat instanța, ci de prejudiciile de sute de miliarde care puteau fi aduse partenerilor strategici dacă Liviu Dragnea ar fi rămas în libertate și la putere.

Lui Liviu Dragnea i s-a luat dreptul la muncă nu din birourile administrației de la Rahova, ci din camerele camuflate în pădure, cu acordul de la Cotroceni.

În vremea asta, conștiința răsuflată a națiunii, pe care sistemul a prelucrat-o până a adus-o în stadiul de moluscă, cu idioții ei utili și cu oportunista sa elită, nu mai are nicio străbatere, manifestă zero reacție, semn că organismul e mort.

Partea proastă este că ocupanții se simt tot mai în largul lor, așa cum s-a văzut miercuri la Clubul Diplomatic, iar drumul dictaturii hibride pare fără întoarcere.

Cunosc un ziarist, Traian Guminski, care, epuizând toare argumentele și pierzându-și toate speranțele, a ajuns să își încheie articolele cu blestemul:

”Să le dea Dumnezeu trădătorilor și hoților după sufletul lor”.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK