Menu

Viorica Dăncilă ridică tonul la Liviu Dragnea. Comentariile sunt distrugătoare

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_dragnea_proiecte.jpg

 

 

 

 

 

Pe pagina de Facebook a fostului premier Viorica Dăncilă a apărut următorul text:

”Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanță de urgență pe justiție! Și nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere!
Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară.
Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins.
Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români”.

Cei care au comentat au făcut-o într-un mod foarte dur față de Viorica Dăncilă. Iată două mostre.

”Nu pot sa cred ca il atacați pe cel care v-a propus prim ministru. Oricum ar fi fost acest om, dumneavoastră ar fi trebuit sa fiti ultima din univers care să aruncați cu pietre. Chiar nu mă așteptam. V-ati aliat cu Iohanis si l-ati închis pe Dragnea si acum toate partidele fac propaganda electorală aruncandu-l in fata tot pe Dragnea.”

”Imi place postarea,este a uneia care n-are curajul argumentarii,impotrivirii celui ce a pus-o in capul mesei,iar cand acela este in imposibilitatea sa raspunda,dna devine guraliva,plina de curaj!Imi pare rau dna,n-ati meritat increderea pe care v-am acordat-o!Oricum,pe limba d-voastre veti pieri!”

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK