Menu

Bill Gates, despre vaccinul împotriva COVID-19: ”Până la 80% dintre oameni vor face vaccinul”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Bill-Gates.jpg

 

 

 

 

 

Bill Gates anunţă că vaccinul împotriva coronaviruslui ar putea apărea până la sfârşitul anului. Fondatorul Microsoft a mai explicat, într-un interviu pentru CNN că "dacă este un vaccin excelent, blochează inclusiv transmisibilitatea, toată lumea va beneficia de faptul că 70 până la 80% dintre oameni vor face vaccinul. Ar trebui să fim capabili să obţinem imunitate de turmă dacă ajungem la acest nivel, iar atunci ar putea să scadă cifrele”.

Gates a spus că este susţine punctul de vedere al dr. Anthony Fauci, cel mai înalt expert al bolii infecţioase din ţară, cu privire la predicţia că va exista un vaccin viabil până la sfârşitul anului sau la începutul anului 2021. El a spus că este în contact constant cu Fauci, relatează CNN, citat de Mediafax.

Gates, împreună cu soţia sa Melinda, conduc fundaţia Bill şi Melinda Gates, și s-au angajat cu până la 100 de milioane de dolari pentru a ajuta la limitarea focarului de coronavirus din întreaga lume. 

Gates a declarat că dovezile recente indică faptul că răspunsul la anticorpi este „foarte puternic”, ceea ce sugerează aproximativ un an de imunitate pentru oricine suferă de boală.

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK