Menu

Acuzații înfiorătoare. ”ARAFAT ÎL ÎNTRECE PE DRACULA”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_arafat_dosar.jpg

 

 

 

 

 

”Atmosfera de la noi e net diferită de cea dominantă în alte state ale Lumii. Regimul Iohannis şi-a pus la lucru toate instrumentele de manipulare pentru a se reveni la atmosfera de Panică din timpul Crizei. Cioclii Apocaliptici, în frunte cu doctorul Raed Arafat, s-au întors în platouri pentru a ne speria. Din acest punct de vedere, Raed Arafat îl întrece pe Dracula. Face spume la gură de furie că nu-i credem profeţiile apocaliptice, insultă pe cei care-i ascultă poruncile, cere CNA prin Grupul de Comunicare Strategică, interzicerea la tv a celor care-l contrazic.

Că e vorba de o manipulare ne spune Statistica.

Nici la noi, judecînd din punctul de vedere al cifrelor, nu se poate vorbi de o revenire a Pericolului. Cea mai mare cifră de infectări noi s-a înregistrat pe 22 aprilie 2020: 468 de cazuri.

Numărul de decese a fost de 508. Să reamintim că această cifră a fost înregistrată în condiţiile stării de urgenţă, cu măsurile drastice de restricţie, inclusiv cea de interdicţie a ieşirii din casă, şi în condiţiile în care numărul de teste era foarte mic. Pe 24 iunie 2020, cînd atmosfera publică a fost dominată de revenirea Pericolului, cînd Cioclii apocaliptici în frunte cu Raed Arafat, suflau de zor în trîmbiţele Pandemiei, numărul de noi cazuri a fost de 460 şi numărul de decese de 10. Păi dacă în condiţiile relaxării din ultimul timp, ba chiar şi în ale a ceea ce se numeşte, în intervenţiile Cioclilor apocaliptici, iresponsabilitatea de a nu respecta măsurile de protecţie, avem un număr de 460 de cazuri noi, cum să credem, mai ales dacă luăm în calcul şi sporirea numărului de teste, că a revenit Pericolul Pandemiei, că trebuie să ne întoarcem la restricţiile din aprilie?” Scrie Ion Cristoiu pe cristoiublog.ro.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK